Zavřít reklamu

Zatímco se mobilní svět zaměřuje hlavně na LG Velvet, tak korejská společnost dnes představila nové véčko s názvem LG Folder 2. Telefon je zaměřen na ty, kteří dávají přednost klasickému designu i funkcím. Díky tomu, že se nejedná o chytrý telefon, tak v něm ale nenalezneme většinu běžných funkcí.

Vzhledem k tomu, co telefon umí, tak má hodně zajímavý čipset Snapdragon 210, který dokáže rozběhat i normální Android. Tento čipset doplňuje 1GB RAM paměť a 8GB úložiště. Hlavní displej má velikost 2,8 palců a QVGA rozlišení. V zavřeném stavu je na přední straně ještě jeden malý 0,9palcový monochromatický displej, který zobrazuje notifikace, zprávy anebo informace o hovoru.

Na zadní straně je speciální SOS tlačítko, které pokud se zmáčkne 3x po sobě, tak se na vybrané kontakty odešle informace o poloze uživatele a u hlavního kontaktu vytočí hovor. Vedle tohoto tlačítka se nachází 2 MPx fotoaparát. Na přední straně je další speciální tlačítko, které vyvolává chytrého asistenta anebo umožní nahrávání hovorů. Nechybí podpora Bluetooth, Wi-Fi anebo 4G. Baterie telefonu má kapacitu 1 470 mAh. Cena telefonu je 198 000 KRW, v přepočtu bez DPH cca 4 tisíce Kč.

Dnes nejčtenější

.