Zavřít reklamu

Společnost LG si vybrala neděli na odhalení nové řady telefonů, které již brzy uvidíme ve střední třídě. LG Velvet bude značit novou kapitolu u chytrých telefonů korejské společnosti. Mimo jiné se chystá i úplně nový design, který bude odlišný od toho, co můžeme vidět u LG G nebo LG V telefonů.

Už dlouho se mluví o tom, že LG má v plánu zrušit řadu telefonů LG G. Nyní dostáváme detaily k tomu, co nás čeká v následujících měsících. Jedna z odlišností u Velvet má být sázka spíše na design telefonu než na samotné specifikace. To se může poměrně dost vymstít, protože už poslední roky nemá LG zrovna skvělé parametry u smartphonů střední třídy a výsledné prodeje nejsou moc vysoké v porovnání s konkurencí.

Společnost už dříve zveřejnila náčrty toho, jak může LG Velvet vypadat. Všimnout si můžete zaoblení zadní i přední strany a fotoaparátů, které jsou seřazeny v levém horním rohu. Dříve se již spekulovalo, že oficiální odhalení LG Velvet se dočkáme 15. května. Přímo LG ještě nic nekomentovalo, je ale dost možné, že právě v polovině května poprvé uvidíme nástupce řady LG G.

Dnes nejčtenější

.