Zavřít reklamu

Menu pro přepínání aplikací bylo dlouhou součástí systému Android a nedalo se měnit. Se zavedením gest se to ale změnilo a přepínání aplikací mají nyní na starost launchery. To znamená, že si je můžete změnit z defaultní verze, kterou připravil Google. A to přesně udělala společnost OnePlus v poslední verze svého launcheru.

Pokud si stáhnete OnePlus launcher ve verzi 4.4, tak si můžete všimnout přepracované sekce, ve které se zobrazují poslední spuštěné aplikace. Normálně to fungovalo tím způsobem, že jste viděli náhled aplikace a v horní části obrazovky název aplikace, logo a menu. Po aktualizaci se ikony aplikací přesunuly do spodní části obrazovky. Díky tomu si můžete rychleji vybrat aplikaci, kterou jste otevřeli před delším časovým úsekem.

Zmizelo rovněž tlačítko pro vyvolání menu. Nově se do něj dostanete tak, že podržíte prst na náhledu aplikace. Tohle je rozhodně dobrá změna hlavně kvůli tomu, že nemusíte natahovat prst do vrchní poloviny obrazovky. Další novinkou této verze launcheru je gesto pro vyhledávání aplikací. Vyhledávání můžete aktivovat tím způsobem, že částečně vysunete menu s aplikacemi a chvíli podržíte prst na displeji. Pokud jste ještě na svůj telefon neobdrželi nový OnePlus Launcher, tak jej můžete ručně stahovat ze stránky APKMirror.com a získat na svůj OnePlus telefon nové rozhraní ihned.

Dnes nejčtenější

.