Zavřít reklamu

O značce OnePlus se v posledních dnech hovoří zejména v souvislosti se smartphony 8 a 8 Pro, které si svou premiéru odbyly teprve nedávno. Možná i proto tak byly zcela upozaděny spekulace ohledně smartphonu OnePlus Z určeného pro středně náročné uživatele. Ten měl sice dle dostupných informací dorazit po boku řady 8 jakožto 8 Lite, nicméně kvůli koronaviru OnePlus jeho premiéru odložila. Tvrdí to alespoň leaker OnLeaks.

Podle OnLeakse bylo představení Lite verze OnePlus 8 odloženo relativně krátce před prezentací. OnePlus o jeho představení sice velmi stálo, avšak kvůli čím dál horší situaci ve světě ohledně koronaviru muselo být nakonec jeho představení odloženo. Nový termín jeho představení sice není v tuto chvíli ještě napevno určen, podle OnLeakse s němu má nicméně dojít v letních měsících. Opět bude nicméně záležet na tom, jak si svět poradí s koronavirem. Pokud by ještě v létě nebyla situace ohledně něj příznivá, zřejmě by bylo představení opět odsunuto.

Telefon OnePlus Z
Zdroj: OnLeaks

Novinka by se měla podle uniklých informací dočkat 6,4” AMOLED displeje, čipsetu MediaTek Dimensity 1000, podpory 5G sítí, trojitého zadního fotoaparátu, 8 GB RAM paměti, 128 GB interního úložiště v základu a 4000 mAh baterie. Jednat by se tedy mělo o velmi hezky vybavený telefon, který by se měl prodávat za ještě hezčí cenu – konkrétně kolem 400 dolarů. Díky ní by se měl alespoň dle leakerových informací ohledně vizí OnePlus stát velmi zajímavým rivalem iPhonů či předních smartphonů s Androidem. Zda se tyto vize naplní nicméně ukáže až čas.

Dnes nejčtenější

.