Zavřít reklamu

Pravidelné umývání rukou je jedna z nejlepších možností, jak se bránit v současné situaci proti pandemii koronaviru. Společnost Google také různě pomáhá. Dříve jsme například mohli vidět i slyšet ne moc povedenou písničku v Asistentu Google, podle které si lidé měli umývat ruce. Nyní Google přišel s trochu odlišnou formou. A to pro hodinky s operačním systémem Wear.

Do aplikace Hodiny přistála nová aktualizace, která přináší upozornění na pravidelné umývání rukou. Jakmile uživatel tohle upozornění otevře, zobrazí se časovač na 40 sekund a text, který nabádá k tomu, aby se pokaždé používalo mýdlo. Po dosažení čtyřiceti sekund se zobrazí informace o tom, že další upozornění se objeví za tři hodiny.

Tato nová funkce je k dispozici ve verzi aplikace Hodiny 5.4.0, která by se postupně měla objevovat v obchodu Google Play. Samozřejmě tuto funkci můžete kdykoliv vypnout, nemusíte se bát, že by vám po aktualizaci neustále vyskakovalo upozornění na mytí rukou. Stačí podržet prst na notifikaci a v následujícím okně ji deaktivovat.

Dnes nejčtenější

.