Zavřít reklamu

V obchodě Google Play se opět objevila velice zajímavá prémiová hra, kterou si nyní může každý stáhnout po omezenou dobu zdarma. Jedná se o skvěle hodnocenou hru Hitman GO. Podobně jako u konzolových či PC her série Hitman, i v této budete muset zabít své cíle. Rozdíl je v ovládání, kdy se v GO využívají tahy.

Nejedná se přímo o akční hru, ale spíše logickou tahovou hru, kde je strategie nesmírně důležitá. S agentem 47 se musíte pohybovat po úrovni, správně se schovávat, rozptylovat nepřátele a zabíjet je různými způsoby. Využít se můžou klasické střelné zbraně, ale můžete nachystat zabití cíle takovým způsobem, že to ve výsledku vypadá jako nehoda.

Průměrné hodnocení hry je v obchodě Google Play 4,6 z 5. Normální cena hry je 179 Kč, na několik dní ji však vydavatel Square Enix uvolnil zdarma ke stažení. K instalaci je vyžadováno zařízení, které má minimálně Android 2.3.3, což se dá jednoduše přeložit tak, že si hru může instalovat kdokoliv, protože takhle starý Android se v zařízeních už dlouhé roky nevyužívá.

Dnes nejčtenější

.