Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Zařízení 2v1, která kombinují notebook s Windows 11 a tablet jsou v posledních letech čím dál oblíbenější. Hlavním tahounem na tomto poli je jednoznačně Microsoft se svými zařízeními Surface. A právě pravděpodobně nejpopulárnější Surface Go 3 nyní máte možnost pořídit za vůbec nejlepší cenu.

Surface Go 3 je nejdostupnější model v portfoliu Microsoftu, ovšem na práci, běžné brouzdání po internetu nebo pro studenty je přímo ideální. Jde o zařízení 2v1, tudíž dokáže plnohodnotně nahradit jak tablet, tak i notebook, a nechybí mu pochopitelně ani dotyková 10,5“ obrazovka, přední i zadní HD kamery, USB-C, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, čtečka karet či dostatečně velká baterie zajišťující výdrž až 11 hodin na jedno nabití.

U Mobil Pohotovosti už takhle seženete Surface Go 3 za nejnižší cenu na trhu. Navíc ale k zařízení získáte výkupní bonus tisíc korun, takže vás ve výsledku vyjde jen na 11 599 Kč (běžně 13 990 Kč). Jde přitom o výkonnější 8GB/128GB s vyšší RAM i vyšší kapacitou úložiště. Akce ale platí jen do vyprodání posledních zásob.

1520_794_Microsoft_Surface_GO_3_keyboard

Dnes nejčtenější

.