Zavřít reklamu

Huawei vydává novou aktualizaci pro řadu P40. Hlavní novinkou v této aktualizaci je 50 MPx AI režim. Telefon v tomto režimu pořídí několik fotografií a poté je spojí dohromady. Výsledkem jsou mnohem ostřejší fotografie než u klasického 50 MPx režimu. A to hlavně u vzdálenějších objektů. K dispozici už je i ukázková fotografie, o kterou se postaral server Huawei Central.

Aktualizace vychází nejdříve na telefony v Číně. Na další regiony by se však mělo dostat v následujících dnech a týdnech. Samotná aktualizace má velikost 711 MB. Další novinkou je barevné schéma u hodin ve funkci Always on Display. Samozřejmostí jsou různá vylepšení a optimalizace systému, o kterých však Huawei neposkytl přesnější informace.

Celkově se jedná o druhou aktualizaci na telefony řady Huawei P40. První přistála hned den po jejich vydání a přinesla březnovou bezpečnostní záplatu, funkci Golden Snap u fotoaparátu, Find My Phone a Sound Booster. Optimalizací prošlo nahrávání videa a samotné fungování systému. Vylepšením prošla i čtečka otisků prstů v displeji.

Dnes nejčtenější

.