Zavřít reklamu

Nadcházející ohebný telefon Samsung Galaxy Fold 2 bude mít hned několik zajímavých vylepšení. Alespoň tedy podle spekulací z posledních několika dní. Vylepšení se dočkáme u displeje a dočkat bychom se měli i podpory stylusu S Pen podobně jako je to u řady Galaxy Note anebo u tabletů Galaxy Tab.

Hlavní displej ohebného telefonu by měl mít velikost 7,59 palců a rozlišení 2213 x 1689 pixelů. To je o něco více než u prvního Galaxy Fold. Novinkou má být 120Hz obnovovací frekvence, kterou jsme u Samsungu mohli vidět poprvé u Galaxy S20. Poměrně velký výřez už má být u druhé generace pryč, místo toho bude v displeji průstřel. Dříve se spekulovalo i nad kamerou pod displejem, nicméně tuto technologii ještě Samsung nestihl připravit. Práci s telefonem má značně vylepšit podpora stylusu S Pen.

Vylepšení se dočká i sekundární displej, který by měl mít velikost 6,23 palců, rozlišení 819 x 2267 pixelů a 60Hz obnovovací frekvenci. I u tohoto displeje máme očekávat průstřel pro fotoaparát. Pro srovnání – první generace má displej o velikosti 4,6 palců. Datum, kdy bychom se měli dočkat představení Samsung Galaxy Fold 2 není v tuto chvíli známé. Jedná z potenciálních možností je srpen 2020 společně s řadou Galaxy Note 20.

Dnes nejčtenější

.