Zavřít reklamu

Samsung Good Lock je oblíbená aplikace, se kterou si můžete značně upravit to, jak bude vypadat domovská obrazovka a částečně i systém v Galaxy telefonech. S příchodem Androidu 10 byla aplikace aktualizována na verzi 2.0. Nyní se dostalo na další vylepšení s názvem Home Up, jedná se o doplněk, se kterým si můžou uživatelé upravit zcela podle sebe domovskou obrazovku telefonu.

Po instalaci a povolení doplňku Home Up v aplikaci Good Lock si můžete změnit velké množství různých věcí na domovské obrazovce vašeho Samsung telefonu. Ať už je to přizpůsobení velikosti mřížek na ploše, v seznamu aplikací nebo v hlavní liště s aplikacemi. Můžete si také vybrat to, jestli se jednotlivé plochy mají otáčet v nekonečné smyčce anebo aby se zastavily, když se dostanete na konec. Pokud jde o složky, tak si můžete upravit barvy, průhlednost pozadí, tvar okna, a dokonce si nechat poradit od aplikace název složky podle aplikací, které jsou uvnitř.

Jedna z příjemnějších možností tohoto modulu je možnost zálohy a obnovy všech provedených úprav, takže si můžete své oblíbené nastavení uložit, pustit se bez obav do experimentování a v případě potřeby obnovit staré nastavení. Jedná se určitě o skvělé možnosti, které uvítají všichni s výchozím launcherem od Samsungu. Z pohledu Česka je jediné mínus to, že Good Lock i doplněk Home Up není k dispozici v naší zemi a pokud se je pokusíte vyhledat v Galaxy Store, tak vám to nic nenajde. Aplikaci musíte instalovat ručně z APKMirror.com (Good Lock stahujte ZDE).

Dnes nejčtenější

.