Zavřít reklamu

Xiaomi minulý týden představilo nadstavbu MIUI 12, která přináší nový vzhled uživatelského rozhraní a vylepšení soukromí uživatelů. Jednou z novinek jsou i zajímavé pohyblivé tapety, které na zamčené obrazovce ukazují planety Země anebo Mars. Jakmile ale telefon odemknete, tak můžete vidět zajímavou animaci s postupným přibližováním až přímo na povrch. Původně byly tyto „super“ tapety k dispozici pouze pro nejnovější Xiaomi telefony. Šikovní uživatelé XDA fóra je však dokázali upravit a nyní si je může do svého telefonu vložit téměř každý, stačí pouze Android 8.1 a vyšší.

K dispozici jsou celkem tři různé tapety. Dvě jsou namířeny na Zemi, kdy v jednom případě se přibližuje na ledovec a v druhém případě na zalesněnou kopcovitou oblast. V případě Marsu se dostanete do údolí. Tyto animace se provedou i v případech, že telefon odemknete pomocí čtečky otisků prstů anebo pomocí skenování obličeje.

Každou tapetu musíte stáhnout zvlášť ve formě aplikace, odkazy naleznete níže. Jakmile instalaci dokončíte, tak by se měly objevit ve vašem seznamu tapet v telefonu a jednoduše by měly jít vybrat. Pokud je náhodou nenaleznete, můžete využít aplikaci Google Tapety, ve které se poté zobrazí úplně dole.

Dnes nejčtenější

.