Zavřít reklamu

U Samsungu jsme již v minulosti mohli několikrát vidět pokusy o zcela bezrámečkové displeje bez průstřelu nebo výstřelu. Například u modelu Galaxy A80 to byla otočná kamera. Brzy bychom se měli dočkat dalšího podobného telefonu, akorát s tím rozdílem, že bude mít vysunovací selfie kameru.

Tento druh vysunovací selfie kamery jsme již mohli vidět hlavně u čínských výrobců jako je Huawei, Xiaomi nebo OnePlus. Samsung se této technologii prozatím vyhýbal. Nyní však unikly rendery pravděpodobně telefonu řady Galaxy A a podle všeho bude patřit k těm levnějším Samsung telefonům. Vidět můžeme například i klasickou čtečku otisků na zadní straně, namísto využití čtečky v displeji.

Mnoho detailů o tomto telefonu však ještě není známých, což může naznačovat, že vydání telefonu není tak blízko. OnLeaks, který se o tento únik postaral, někdy zveřejňuje telefony, které jsou ještě několik měsíců před vydáním. Mimo jiné tak musíme počítat i s tím, že se může design mírně změnit. Nový únik zároveň potvrzuje to, že Samsung stále využívá levnější telefony k experimentování s novými funkcemi a až se případně osvědčí, tak je použije u vlajkových modelů Galaxy S a Galaxy Note.

Dnes nejčtenější

.