Zavřít reklamu

Minulý měsíc server XDA zjistil, že Redmi K30 Pro se může objevit ve zbytku světa jako očekávaný telefon Xiaomi POCO F2. To však po několika dnech vyvrátil přímo šéf POCO a řekl, že se jedná o dva odlišné telefony. Nové informace však ukazují, že šéf společnost pravděpodobně slovíčkařil, protože Redmi K30 Pro se má objevit pod názvem POCO F2 Pro.

Nové informace byly zjištěny ze seznamu podporovaných telefonů Google Play, kde se objevila nová Xiaomi zařízení s kódovým označením „lmi“, které patří Redmi K30 Pro. Seznam rovněž odhalil, že model Redmi K30 Pro 5G Zoom Edition se na globálním trhu objeví pod označením Redmi K30 Pro.

Samotný telefon Redmi K30 Pro byl představen v březnu 2020 s 6,67 palců velkým AMOLED displejem. Má vysunovací selfie kameru a na zadní straně 4 fotoaparáty. Výkon má na starost Snapdragon 865, který doplňuje 8GB RAM paměť a 128/256 GB úložiště. Telefon mimo jiné podporuje 5G sítě. Baterie má kapacitu 4 700 mAh. Cena telefonu se pohybuje kolem částky 14 tisíc Kč bez DPH. Pocophone F2 Pro by měl mít identický hardware, mírné změny se očekávají u softwaru.

xiaomi redmi poco f2 pro redmi k30 pro
Zdroj: fonearena.com

Dnes nejčtenější

.