Zavřít reklamu

Xiaomi si připravilo novou aktualizaci pro chytrý náramek Mi Band 4 s označením V1.0.9.48. Tato aktualizace přináší dvě věci. Tou první je možnost sdílet data srdečního tepu s ostatními zařízeními či aplikacemi v telefonu. Druhou novinkou je předělané nastavení displeje v aplikaci, přes kterou například nově půjde odhodnotit skiny pro domovskou obrazovku náramku.

Sdílení dat srdečního tepu není úplná novinka u Xiaomi. Už u minulé generace Mi Band 3 nabízelo Xiaomi tuhle funkci zcela normálně, avšak z nějakého neznámého důvodu byla tato funkce odstraněna u Xiaomi Mi Band 4. Se zpožděním několika měsíců tak byla konečně navrácena i do nejnovějšího náramku. Jedná se určitě o pozitivní zprávu hlavně pro ty uživatele, kteří využívají jiné fitness aplikace než Xiaomi Mi Fit.

Aktualizace vychází nejprve v Indii a Vietnamu. Postupně se však objeví v dalších zemích a během následujících dnů a týdnů by se měla objevit v zařízeních po celém světě. Jako u předchozích aktualizací, i zde probíhá přes aplikaci Xiaomi Mi Fit v telefonu.

Dnes nejčtenější

.