Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad nákupem bezdrátového reproduktor? Pak je nyní jedna z nejvhodnějších chvil k jeho pořízení. Na Mobil Pohotovost totiž padly na modely od JBL, které se dlouhodobě řadí mezi ty nejlepší z nejlepších, obří slevy, díky kterým je můžete nyní získat o tisíce korun levněji. Co vše lze sehnat levněji?

JBL Xtreme 2 

Prvním „pánem na holení“ je reproduktor Xtreme 2 s parádním dynamickým stereo zvukem. Potěší i patnáctihodinová výdrž baterie, voděodolnost, schopnost nabíjet až dva smartphony či poutko, díky kterému bude transport tohoto reproduktoru velmi jednoduchý. Běžná cena reproduktoru je 7590 korun, díky slevě jej však můžete nyní 4490 korun.

fbl xtreme 2

JBL PartyBox 100

Potřebujete pořádně rozproudit svůj příbytek či zahradu, ale zároveň nechcete do reproduktoru investovat příliš mnoho peněz. Pak je tu JBL PartyBox 100 přesně pro vás. Jedná se o rozměrově příjemný přenosný reproduktor nabízející 160W zvuk s charakteristickou barvou pro JBL. Potěší ale i podpora USB disků, ze kterých můžete svou oblíbenou hudbu přehrávat také. Milovníky světýlek pak zase potěší diody blikající do rytmu hudby. Zkrátka parádní parťák na doma i ven. Běžná cena reproduktoru je 7790 korun, díky slevě jej však můžete nyní mít jen za 6490 korun. 

JBL PartyBox 300

Sháníte těžší kalibr než výše zmíněné reproduktory? Pak pro vás máme skutečnou lahůdku. Tou je reproduktor JBL PartyBox 300 v černé barvě, který dokonale ozvučí i tu nejdivočejší párty. Připojit se k němu můžete jak bezdrátově, tak i drátově přes RCA výstupy. Vestavěná 10000 mAh vám pak zajistí 18 hodin přehrávání té nejkvalitnější hudby, kterou doprovodí světelné efekty reproduktorů. Potěší i vstup pro mikrofon a kytaru, díky čemuž si můžete užít například parádní karaoke. Běžná cena reproduktoru je 11690 korun, díky slevě jej však můžete nyní mít jen za 9490 korun. 

JBL Flip Essential

Hledáte levnější, ale skvěle hrající bezdrátový reporoduktor s příjemnými rozměry a designem, který rozhodně neurazí? Pak by vás mohl zaujmout JBL Flip Essential. Jeho povrch je tvořen odolnou textílií, která mu dodává šmrnc a zároveň jej velmi dobře chrání před nárazy či škrábanci. Reproduktor se dále chlubí voděodolností podle IPX7 či desetihodinovou výdrží baterie. Potěší ale i kompaktní rozměry či hmotnost 470 gramů, díky kterým se vám v žádném případě nepronese například při výletě. Běžná cena reproduktoru je 1990 korun, díky slevě jej však můžete nyní mít jen za 1590 korun. 

JBL Boombox

Jako poslední tu máme JBL Boombox, který jeho výrobce popisuje jako jeho nejsilnější Bluetooth reproduktor s gigantickým zvukem s nejúchvatnějšími basy a především pak 24hodinovou výdrží baterie, kterou zajišťuje 20000 mAh akumulátor. Potěší i voděodolnost podle IPX7 či možnost přepínání různých zvukových režimů. Běžná cena reproduktoru je 11990 korun, díky slevě jej však můžete nyní mít jen za 7990 korun.

Dnes nejčtenější

.