Zavřít reklamu

Opět se potvrdilo, že Google nezvládá udržet v tajnosti nové telefony. Nemyslíme tím však to, že se někde na internetu objeví pár fotografií ve špatné kvalitě. U Google Pixel telefonů můžeme pravidelně vídat kompletní recenze a preview ještě několik týdnů až měsíců před jejich představením. Vidět jsme to mohli u Pixelu 3, Pixelu 3a, Pixelu 4 a stejné to je i u nepředstaveného Pixelu 4a. Nyní se dostalo na recenzi fotoaparátu.

O únik se postaral youtuber z kanálu TecnoLike Plus, který již Pixel 4a má několik měsíců k dispozici. Už v březnu totiž zveřejnil preview tohoto telefonu. Teď se rozhodl zveřejnit i fotografie a recenzi fotoaparátu, ve které Pixel 4a srovnal s Xiaomi Redmi Note 7. Upozorňujeme, že v Pixel telefonu není finální software, takže ve finále může být kvalita ještě lepší. I tak je ale kvalita fotografií na velice vysoké úrovni, přesně jak jsme od Pixel telefonu očekávali.

Díky recenzi už také víme, že i levnější Pixel 4A obdrží funkce jako Astrofotografie anebo Night Sight. V recenzi byly upřesněny i parametry fotoaparátu. Zadní kamera bude mít senzor Sony IMX363, který nalezneme i u dražšího Pixelu 4. Světelnost má F/1,73 a nechybí optická i elektronická stabilizace obrazu. Selfie kamera používá senzor Sony IMX355 s clonou F/2 a pouze EIS. I z tohoto se dá odvodit, že kvalita fotografií bude v podstatě identická jako u Pixelu 4.

Dnes nejčtenější

.