Zavřít reklamu

Společnost Huawei dnes na evropský trh uvedla svá sluchátka FreeBuds 3i. Jedná se o plně bezdrátová Bluetooth sluchátka s řadou atraktivních funkcí, jako je třeba aktivní potlačení hluku. Právě touto funkcí mají FreeBuds 3i konkurovat bezdrátovým AirPods Pro od Applu. Jakými dalšími vlastnostmi se sluchátka Huawei FreeBuds 3i vyznačují?

Huawei FreeBuds 3i jsou dále vybavena trojicí mikrofonů – dva z nich směřují ven, třetí mikrofon je nasměrován do ucha, a má sloužit k vylepšení kvality zvuku při volání. Sluchátka nabízejí funkci aktivního potlačení hluku až do 32dB, slabším místem je ale jejich baterie – na jedno nabití vydrží pouze na 3,5 hodiny poslechu hudby, v případě hovorů vydrží po dobu 2,5 hodin. Sluchátka lze nabíjet ve speciálním pouzdře – plné nabití zabere zhruba jednu hodinu, nabití pouzdra jako takového vyžaduje 115 minut času. Po nabití v pouzdře získává uživatel dalších 14,5 hodiny provozu pro poslech hudby a 10,5 hodiny provozu pro telefonní hovory. Sluchátka se ovládají poklepáním – dlouhé klepnutí slouží k aktivaci funkce aktivního potlačení hluku, dvojím poklepáním mohou uživatelé spustit nebo pozastavit přehrávání hudby.

Součástí balení je kromě samotných sluchátek také čtveřice silikonových náušníků různých velikostí pro co nejlepší usazení sluchátek v uchu. Sluchátka Huawei FreeBuds 3i jsou vybavena 10mm měničem a nabízí voděodolnost třídy IPX4 – bez problémů by tedy měla odolat standardnímu dešti nebo potu. K dostání budou v barevném provedení Ceramic White, v červnu pak půjde do prodeje varianta Carbon Black. Do britských obchodů by se měla dostat 20. května. Cena bude v přepočtu činit zhruba 2790 korun.

Dnes nejčtenější

.