Zavřít reklamu

Dnes japonská společnost Sony představila nová zcela bezdrátová sluchátka WF-SP800N, kterým nechybí aktivní potlačení hluku anebo splnění certifikace IP55. Mají i velice dobrou výdrž baterie. Pojďme si je představit blíže.

Nová sluchátka se zařazují do řady Extra Bass. Jsou mírně masivnější, což jde vidět i u váhy. Jedno sluchátko totiž váží 9,5 gramů. Přímo na sluchátkách je dotyková plocha pro ovládání médií anebo třeba aktivaci speciálních profilů. K dispozici je speciální nastavení pro chůzi, běh a další aktivity. Zvuk půjde upravit i přes aplikaci Sony Connect App. Samotné propojení s telefonem probíhá přes Bluetooth 5.0 a fungují s Android i iOS zařízeními.

Excelovat mají ve výdrži baterie. S aktivním potlačením hluku mají podle vyjádření Sony vydržet až 9 hodin přehrávání. Bez potlačení hluku pak 13 hodin na jedno nabití. Samotné nabíjecí pouzdro pak přidá dalších 13 hodin. Nechybí ani rychlé nabíjení. Stačí mít sluchátka v pouzdru 10 minut a poté je můžete používat jednu hodinu. Bohužel se nedostalo na bezdrátové nabíjení. Sluchátka jsou k dispozici v černé, bílé, modré a oranžové barvě. Cena je 185 eur, v přepočtu cca 5 tisíc Kč. Tím se zařazují přesně mezi dražší Apple AirPods Pro, Google Pixel Buds a levnější Samsung Galaxy Buds.

Dnes nejčtenější

.