Zavřít reklamu

GRID Autosport patří k nejlepším závodním hrám na Androidu a může se pochlubit i skvělou grafikou. Jedná se o prémiovou hru, která není zrovna levná. V obchodě Google Play se dá pořídit za 289,99 Kč. Nyní však vývojáři z Feral Interactive zveřejnili testovací verzi zdarma, ve které je k dispozici multiplayer.

Tohle multiplayerové testování běželo v uzavřené formě ještě dlouhou dobu předtím, než byla hra oficiálně spuštěna v listopadu minulého roku. Nyní se otevírá všem uživatelům, kteří si tak můžou hlavně vyzkoušet, jestli jím hra bude fungovat. Vývojáři slíbili, že multiplayer bude přidán po vydání hry v podobě aktualizace. Než se to ale stane, tak se musí pořádně otestovat.

Vzhledem k tomu, že se jedná o test, tak může nastat situace, že budou servery vypnuté anebo půjdou zapnout jen určité závody s určitými vozidly, které zrovna vývojáři potřebují otestovat. Pokud by vás však GRID Autosport zaujal, tak v plné hře je k dispozici více než 100 vozidel, 100 tratí a nechybí ani kariéra a závody proti umělé inteligenci. Multiplayerový test stahujte z obchodu Google Play zdarma.

Dnes nejčtenější

.