Zavřít reklamu

Patříte mezi tu sortu uživatelů, které smartphone nevydrží bez poškození příliš dlouho a rádi byste ušetřili při opravách? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Společnost OnePlus totiž chystá velké rozšíření svého příplatkového ochranného programu, díky kterému si svůj telefon můžete de facto připojistit proti určitým poškozením. V případě jejich vzniku vás pak jejich oprava nevýjde ani na korunu – respektive jen na cenu předplatného programu.

Příplatkový ochranný program odstartuje v Česku, na Slovensku a ve spoustě dalších zemí už 25. května. Předplatit si jej bude možné u OnePlus hned ve dvou variantách – konkrétně základní a vyšší. Základní varianta vás vyjde na 30 euro s tím, že po uhrazení této částky bude možné telefon  nechat bezplatně opravit i při mechanickém poškození jeho displeje či zad, na což by se standardně záruka nevztahovala. Pokud si pak zaplatíte vyšší ochranný program za 50 euro, kromě rozbití displeje jej můžete i bezstarostně utopit ve vodě, což je věc, která též není zahrnuta do běžné záruky. 

Jelikož nejsou částky nikterak vysoké, u dražších modelů se určitě vyplatí. Přeci jen, opravy smartphonů – a zejména pak vyšších řad – nejsou již řadu let levnou záležitostí a podobné “pojištění” proto rozhodně není na škodu. Jasně, po dobu záruky se telefonu nemusí nic stát ani bez jejich předplacení. Na druhou stranu je lepší být na problém připraven, nežli jím být pak zaskočen a plakat nad prázdnou peněženkou. Pokud vás předešlé řádky zaujaly, po 25. květnu navštivte českou mutaci webu OnePlus a službu si objednejte. 

Dnes nejčtenější

.