Zavřít reklamu

Google je obrovská společnost, která má řadu týmů vyvíjecích nové aplikace. Jeden z těchto týmů ale nad ostatními vyčnívá minimálně tím, jak často se o něm píše v médiích. Řeč je samozřejmě o Area 120, což jsou vývojáři, kteří dělají experimentální aplikace a nástroje. Jejich posledním počinem je služba Tangi, která si bere to nejlepší z TikToku a Pinterestu.

Uživatelé této nové Android aplikace můžou pořizovat až minutu dlouhá videa, která se mají točit hlavně kolem témat jako je vaření, vyrábění užitečných věcí, tvorba dekorací apod. Tedy témata, která jsou na Pinterestu hodně oblíbená. Tangi chce tak zacílit na podobnou skupinu uživatelů, ale zároveň nabídnout možnost tvorby videí. To se určitě pro podobný typ témat hodí více než klasická fotka nebo obrázek. Samotné výtvory se dají samozřejmě komentovat a sdílet dále. Existuje i webová verze, která však v Česku nefunguje.

Podobně jako u jiných experimentálních aplikací Googlu, i zde se musí počítat s omezeními. Aplikace se většinou testují v pár zemích světa a Česká republika bohužel mezi podporované země nepatří. Aplikaci si nicméně můžete stáhnout ručně z APKMirror.com. Pokud bude mít aplikace úspěch, tak je dost velká šance, že ji Google rozšíří do dalších států, anebo její část implementuje do jiné, již fungující aplikace či služby. Stejně tak se samotná aplikace Tangi může časem proměnit na něco jiného, anebo dokonce kompletně zrušit.

Dnes nejčtenější

.