Zavřít reklamu

Pandemie covidu-19 ovlivnila společnost Microsoft třeba takovým způsobem, že již bylo několikrát odloženo vydání systému Windows 10X tabletu Surface Neo. Jak jsme se ale nyní dozvěděli, tak ne všechny týmy byly ovlivněny. Prvního Surface telefonu bychom se totiž mohli dočkat s předstihem, a to již za měsíc. Alespoň o tom hovoří Zac Bowden ze serveru Windows Central, který se specializuje na novinky od Microsoftu.

Není to poprvé, co můžeme slyšet o dřívějším vydání telefonu Surface Duo. Už v únoru tohoto roku se objevily informace o tom, že Microsoft plánuje vydání v létě roku 2020. Jedná se však stále jen o spekulace, oficiálně je stále potvrzeno vydání telefonu až na vánoční trh 2020. Pokud se však doopravdy datum změnilo, tak se to dozvíme během následujících dní.

Podle Zaca Bowdena totiž chce Microsoft stihnout vydání Surface Duo před Samsungem, který 5. srpna představí ohebný telefon Galaxy Fold 2. Jedním z důvodů je i pravděpodobně to, že se chce Microsoft vyhnout srovnání, protože přeci jen Surface Duo vypadá v porovnání s Galaxy Fold 2 hodně zastarale, a navíc má mít i hardware z roku 2019. Dále například telefon od Microsoftu nebude mít ohebný displej, ale dva samostatné panely. Samsung naopak chystá plno novinek a Galaxy Fold 2 má opravit řadu neduhů první generace.

Dnes nejčtenější

.