Zavřít reklamu

Už poměrně dlouhou dobu se spekuluje nad tím, že uvidíme zcela bezdrátová sluchátka od OnePlus. Prozatím nic nebylo potvrzeno, nicméně nyní jsme se dočkali úniku informací. Sluchátka by se měla nazývat OnePlus Pods a k dispozici je i kresba, která naznačuje design sluchátek i samotného nabíjecího pouzdra. Zároveň jsme se dozvěděli, že vyjdou minimálně v bílé a černé variantě.

Informace o sluchátkách zveřejnil na twitteru leaker se jménem Max J (@MaxJmb). Je dost možné, že tato sluchátka uvidíme na akci společně s telefonem OnePlus Nord (OnePlus Z). Z dřívějších úniků se odhadovalo, že design těchto sluchátek připomíná Apple AirPods, i když v mírně kulatější podobě. Nejnovější kresba však ukazuje design, který je mnohem více podobný sluchátkům OnePlus Bullets Wireless. Všimnout si můžete i silikonových špuntů, které jsou rovněž dostupné na sluchátkách Bullets.

Nabíjecí pouzdro naopak designem připomíná Pixel Buds 2 od Googlu. Uprostřed se bude nacházet malá notifikační dioda, která bude informovat o stavu baterie. Vše se ale zatím musí brát s rezervou. Max J napsal, že tyto informace pochází od nového zdroje uvnitř OnePlus. Na druhou stranu už v minulosti například správně odhadl bezdrátové nabíjení u OnePlus 8 Pro, takže nějaké informace má k dispozici.

Dnes nejčtenější

.