Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad pořízením Apple Watch a jiné než ty nejnovější nepřipadají v úvahu? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Díky naší spolupráci s obchodem Mobil Pohotovost vám dnes přinášíme velmi příjemnou 5% slevu na tyto hodinky a to jak v klasické verzi, tak i ve verzi Nike.

Apple Watch Series 5 se výrazně inspirují v předešlých Series 4. Těšit se tak u nich můžete například na senzor pro EKG v digitální korunce nebo displej sahající téměř až ke krajům jejich líbivého hliníkového těla. Oproti modelu Series 4 navíc nabízí “pětky” i šikovnou funkci Always-on, která ty nejdůležitější věci z ciferníku hodinek nezhasíná, ale nechává je na něm zobrazené i při zdánlivém uspání. Díky tomu si tak můžete například čas zkontrolovat bez toho, abyste museli hodinky aktivovat pohybem ruky.

Apple Watch Series 5 lze zakoupit celkem ve dvou velikostních variantách – konkrétně 40 mm a 44 mm. Co se týče jejich těla, to je u modelů prodávaných na tuzemském trhu vyrobeno u všech modelů z hliníku s tím, že ten může mít vesmírně šedou, stříbrnou či zlatou barvu. Běžná cena hodinek ve 44 mm verzi je 12 490 korun. Díky slevovému kódu awatch5 je však můžete získat za 11 890 korun. U 40 mm verze je běžná cena 11 690 korun, díky stejnému kódu je nicméně můžete získat za 10 090 korun. V obou případech se tedy jedná o slevu 600 korun. Kompletní seznam hodinek, na které se sleva vztahuje, naleznete níže:

Klasické Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 ve verzi Nike

Slevy nemusíte využít samozřejmě jen v případě, že žádné Apple Watch ještě nevlastníte. Ba naopak, pro majitele starších modelů je tato akce ještě zajímavější. Mobil Pohotovost totiž staré Apple Watch vykupuje, díky čemuž můžete při nákupu nových Series 5 ušetřit další peníze.

Dnes nejčtenější

.