Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hledáte kvalitní bezdrátová sluchátka za super cenu? Pak vás určitě potěší slevová akce, kterou si připravil výrobce Niceboy na svá oblíbená sluchátka HIVE pods 2. Ta se totiž dají nyní sehnat za parádní 1690 korun namísto původní 2490 korun.

HIVE Pods 2 jsou true wireless sluchátka, která rozhodně neurazí cenou, designem ani specifikacemi. Nabízí totiž skvělý zvuk s technologií MaxxBass, takže pokud si rádi užíváte dunivé basy, pak jsou pro vás jako dělaná. Kvalitní jsou i z hlediska zpracování, což mimo jiné dokazuje voděodolnost podle stupně krytí IPX5.

1520_794_Niceboy_Hive_Pods_2

Sluchátka ale zaujmou především výdrží baterie. Na jedno nabití totiž zvládnou přehrávat hudbu téměř 7 hodin, a s nabíjecím pouzdrem nabízí až 35 hodin poslechu. To vše díky Bluetooth 5.0 s nižší spotřebou baterie a stabilním připojením. Pro snadné ovládání jsou pak připravena chytrá tlačítka přímo na sluchátcích, díky kterým lze přeskakovat skladby, ovládat hovory, a dokonce i regulovat hlasitost. A na závěr stojí za zmínku funkce autopárování, kdy jen stačí sluchátka vytáhnou z krabičky a okamžitě si začít užívat poslechu. Sluchátka jsou samozřejmě plně kompatibilní s iPhone 12.

Dnes nejčtenější

.