Zavřít reklamu

Tisková zpráva: UV VMax S1 je zařízení, které dokáže během šesti minut bezpečně dezinfikovat mobilní telefon a s účinností až 99,9 % jej zbavit bakterií i virů. Přístroj se snadno používá, po vložení telefonu stačí zavřít kryt a stisknout tlačítko. UV světlo se automaticky zapne a po skončení dezinfekce se zařízení samo vypne. Kompaktní, odolný design a rozměry (200 × 118 × 45 mm) umožňují zařízení kamkoli přenášet a používat jej pravidelně a bez omezení.

„Mobilní telefon je jeden z nejčastěji používaných předmětů denní potřeby a jeho kontaminace mikroorganismy a viry je překvapivě vysoká,“ vysvětluje Damian Teichert, marketingový manažer SpyShop24.cz pro Českou republiku, a dodává: „Sterilizátor UV Vmax, který je dodáván na český trh prostřednictvím společnosti spyshop24.cz, je odpovědí na aktuální virovou pandemii. Vmax je testován nezávislými externími laboratořemi, které potvrzují likvidaci 99,9 % běžných domácích mikroorganismů včetně virů z mobilního zařízení do 6 minut.“

Sterilizátor navíc dokáže dezinfikovat nejen mobilní telefony do velikosti 7 palců, ale také klíče, sluchátka, platební karty a další předměty denní potřeby. Dezinfikovat můžete také iPhone 12, který se představí již 13. 10. 2020.

Cena a dostupnost:

UV sterilizátor VMAX S1 je dodáván na český trh prostřednictvím internetového obchodu spyhop24.cz za cenu 990 Kč včetně DPH.

Dnes nejčtenější

.