Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Značka Realme, která spadá pod stejnou společnost jako Oppo nebo OnePlus, představila nový Realme 7 – smartphone, který rozhodně stojí za pozornost. Realme 7 totiž nabízí solidní výbavu za skutečně skvělou cenu. Když si ho navíc nyní u Mobil Pohotovosti předobjednáte, získáte na telefon prodlouženou 3letou záruku.

Realme 7 vám za pouhých 5 499 Kč nabídne vše potřebné, a dokonce i něco navíc. Vpředu se vyjímá téměř bezrámečkový 6,5“ Full HD+ displej s nadstandardní obnovovací frekvencí 90 Hz, do kterého je zabudovaná 16Mpx selfie kamera. Záda telefonu pak zdobí 64Mpx fotoaparát se čtyřmi objektivy pro pořizování kvalitních fotografií, portrétů, ultra širokoúhlých fotek a snímku s makro efektem.

Realme 7 white blue

Uvnitř smartphonu tiká herní procesor Helio G95, jenž vám zajistí dostatečný výkon (nejenom) při hraní her. Potěší také masivní 5000mAh baterie s podporou technologie 30W SuperDart Charge pro rychlé nabíjení. K dispozici je i čtečka otisků prstů integrovaná do tlačítka na boku, nebo slot na 3 karty, kdy můžete nejen využít výhody duální SIM, ale také rozšířit paměť až o 256 GB.

Při výběru Realme 7 si můžete zvolit ze dvou variant – 6GB/64GB nebo 8GB/128GB. Z barev je na výběr modrá a bílá.

1520_794_Realme_7

Dnes nejčtenější

.