Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si pro vás stejně jako v minulých týdnech nachystali nedělní slevovou akci, díky které můžete výrazně ušetřit. Tentokrát se sleva týká skvělých bezdrátových sluchátek HAPPY PLUGS Air 1 ANC ve všech barevných variantách, které lze díky ní získat s parádní slevou 40 %. Stačí při jejich koupi zadat slevový kód happysluch40

Lákají vás bezdrátová sluchátka ve stylu AirPods Pro, ale nechce se vám za ně platit tolik peněz? Pak pro vás máme tip na super alternativu. Tou jsou sluchátka HAPPY PLUGS Air 1 ANC, která se pyšní designem blízkým AirPods Pro, velmi kvalitním zvukem i aktivním potlačením okolního hluku. Skvělá je i jejich výdrž – výrobce u nich totiž slibuje až  hodin na jedno nabití, potažmo 38 hodin v kombinaci s nabíjecím pouzdrem. Mezi další pozitiva pak lze zařadit režim transparentnosti, který je obdobou jablečného režimu propustnosti, podpora bezdrátového nabíjení u nabíjecí krabičky či možnost jejich koupě v celkem třech barevných variantách. Zkrátka a dobře, sluchátka mají rozhodně čím zaujmout.

Běžná cena sluchátek HAPPY PLUGS Air 1 ANC je 3990 Kč, díky slevovému kódu happysluch40 je však můžete mít ve všech barvách (tedy bílé, zelené a modré) jen za 2390 Kč.

Dnes nejčtenější

.