Zavřít reklamu

Už na MWC 2017 v Barceloně Samsung při představování Galaxy Tab S3 potvrdil, že v krabičce Galaxy S8 budou přibalena i nová sluchátka AKG. Společnost dokonce na plátně ukázala, jak by mohla sluchátka ve skutečnosti vypadat. Nikdo moc nevěřil, že přesně takto budou vypadat i sluchátka pro novou vlajkovou loď, ale světe div se, vypadá to, že skutečně ano.

Zahraniční server Gigglehd totiž sdílel trojici fotografií, na kterých jsou zachycena přesně tatáž sluchátka, jaká ukázal i Samsung minulý měsíc. Na první pohled se jedná v podstatě o normální špuntová sluchátka s 3,5mm jackem (opět nám tak potvrzují, že se Galaxy S8 tohoto konektoru zbavit nehodlá), která se na svých peckách mohou pochlubit logem AKG.

Na jedné z fotografií si můžeme všimnou i ovladače, který nám kabel rozděluje. Od konektoru k ovladači je kabel potažený tkaninou pro lepší odolnost. Od ovladače k jednotlivým peckám už ale vede kabel potažený obyčejnou bužírkou. Počítat můžeme i s náhradními špunty několika velikostí taak, jak bývá u Samsungu a špuntových sluchátek zvykem.

Galaxy S8 AKG headphones leak FB

Dnes nejčtenější

.