Zavřít reklamu

Podznačka Xiaomi – Redmi – na čínské sociální síti Weibo potvrdila, že ještě v dubnu představí svůj první herní smartphone. Novinka prý nabídne „hardcorovou herní zkušenost na úrovni vlajkových lodí“ a bude cenově dostupná.

Přesné datum představení smartphonu v tuto chvíli není známo. V příspěvku Redmi také uvedlo, že telefon bude nejlehčí a nejtenčí herní vlajková loď na trhu a že se spojilo s tvůrci mobilního hitu Call of Duty: Mobile, aby vylepšilo herní zážitek.

Smartphone, jehož oficiální název zatím neznáme, podle předchozích leaků dostane do vínku vlajkový čipset MediaTeku Dimensity 1200, E4 AMOLED displej od Samsungu s podporou 144Hz obnovovací frekvence, čtverný fotoaparát, přičemž hlavní by měl mít rozlišení 64 MPx, na boku umístěnou čtečku otisků prstů a baterii s kapacitou 5000 mAh a podporou rychlého nabíjení s výkonem 65 W.

Telefon bude čelit poměrně ostré konkurenci – další podznačka Xiaomi – Black Shark – nedávno na trh uvedla Black Shark 4, Asus svůj ROG Phone 5 a pak je tu také loňský Lenovo Legion Duel nebo ZTE nubia Red Magic 5G. Uvidíme, čím se od nich bude chtít odlišit.

Dnes nejčtenější

.