Zavřít reklamu

Jak známo, k tomu, abyste mohli přidat fotografie a videa do svých alb v aplikaci Fotky Google, musíte být online. To se ovšem nyní mění – Google začal vypouštět do světa malý update, který umožní nahrávat obsah do alb i tehdy, když je uživatel offline.

Funguje „to“ tak, že jakmile přidáte své obrázky a videa do alba, budou synchronizovány se servery Googlu hned poté, co se váš telefon připojí k internetu.

I když k Fotkám Google existuje řada alternativ (namátkou jmenujme Amazon Photos, pCloud, iCloud nebo Dropbox), aplikace amerického technologického obra je pravděpodobně nejlepším řešením, pokud jde o sdílení a ukládání mediálního obsahu online.

Fotky Googlu se brzy dočkají i nové vyhledávací funkce. Ta umožní vyhledávat obsah pomocí více filtrů než jen jeden, jak je tomu doposud, takže vyhledání konkrétního snímku či videa by mělo být mnohem snadnější.

Google se koncem loňského roku pochlubil, že v šest let staré aplikaci si uživatelé uložili již přes 4 biliony fotografií a že každý týden v ní přibude dalších 28 miliard snímků a videí.

Dnes nejčtenější

.