Zavřít reklamu

V březnu Twitter oznámil, že začal testovat novou funkci, která umožňuje uživatelům s Androidem a iOS nahrát na platformu a prohlížet si fotografie ve vysokém rozlišení. Funkce byla dostupná jen některým uživatelům (náhodně vybraným Twitterem). Nyní globálně populární mikroblogová síť dala světu na vědomí, že funkce je dostupná všem.

Uživatelé mobilní verze Twitteru mají nyní možnost nahrávat a prohlížet si obrázky až do rozlišení 4K. Nejprve však bude třeba upravit preference v sekci Využití dat, přesněji řečeno si zvolit, kdy se obrázky ve vysoké kvalitě mají načítat a nahrávat, jestli pouze při připojení přes Wi-Fi, nebo i přes mobilní data.

Update s novou funkcí se nedostane ke všem najednou, jelikož se jedná o fázovanou aktualizaci. Pokud na váš telefon ještě nedorazila a vy nechcete čekat, můžete zkusit aplikaci updatovat prostřednictvím obchodů Google Play nebo App Store.

Twitter kromě toho začal testovat profesionální profily pro firmy, které vlastníkům umožňují zobrazit více informací, jež potenciální zákazníci mohou vidět.

Dnes nejčtenější

.