Zavřít reklamu

Xiaomi uvedlo na scénu nová plně bezdrátová sluchátka s názvem FlipBuds Pro. Jako vůbec první sluchátka čínského technologického obra nabízejí funkci aktivního potlačení hluku (ANC) a chlubí se také dedikovaným vlajkovým audio čipem Qualcommu.

ANC u nových sluchátek dokáže snížit okolní hluk na 40 dB, což Xiaomi přirovnává k hladině hluku v knihovně. FlipBuds Pro mají tři mikrofony – jeden snímá hlas mluvčího během hovoru, další poslouchá, až se ozve externí hluk, a izoluje ho a třetí zajišťuje, aby uživatelův hlas nebyl náhodou utlumen.

To vše umožňuje špičkový Bluetooth audio čip QCC5151 z dílny Qualcommu, který poslouchá a filtruje zvuky prostředí, takže nehrozí například náhodné zachycení zvuku větru. Sluchátka také podporují standard Bluetooth 5.2 a dynamický audio kodek aptX Adaptive.

Sluchátka kromě toho nabízejí nízkou latenci, pokud s nimi uživatel použije vybrané smartphony Xiaomi a Redmi – Mi Mix Fold, telefony řad Mi 11 a Mi 10, modely řad Redmi K40 a K30 a telefon Redmi Note 9 Pro.

FlipBuds Pro podle slov výrobce na jedno nabití vydrží 7 hodin (se zapnutým ANC o dvě hodiny méně) a s nabíjecím pouzdrem celkem 28 hodin. Pouzdro disponuje nabíjecím konektorem USB-C, ale podporuje i bezdrátové nabíjení.

Sluchátka jsou dostupná pouze v černé barvě a již se prodávají, a to za cenu 799 jüanů (zhruba 2 600 korun). Jestli se podívají mimo hranice Číny, v tuto chvíli není známo.

Dnes nejčtenější

.