Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Upgrade na nový smartphone, chytré hodinky, tablet nebo notebook nebyl ještě nikdy výhodnější. Mobil Pohotovost spouští novou službu Koupíš, prodáš, v rámci které nabízí nejlákavější přechod ze starého smartphonu na nový. Se službou totiž získáte nejlepší výkupní cenu stávajícího zařízení, a to díky speciálnímu bonusu. Kromě telefonu můžete prodat také tablety, notebooky či chytré hodinky.

Nová služba funguje velmi jednoduše. Stačí na stránkách mp.cz/koupis-prodas vybrat, které zařízení chcete koupit a které naopak chcete prodat. Následně se vám spočítá konečná cena nového telefonu ponížená o výkupní cenu původního zařízení včetně speciálního bonusu. Navíc máte možnost si výslednou cenu rozdělit do 26 měsíčních splátek.

Pokud se tedy například rozhodnete vyměnit Xiaomi Redmi Note 9 Pro za novinku Redmi Note 10 Pro, pak vás nový smartphone vyjde jen na 187 Kč měsíčně (nebo na 4 390 Kč). Cenu novinky si totiž ponížíte o 3 000 korun za původní telefon, plus ještě o bonus 600 korun. Bonus 20 % k výkupní ceně získáte při nákupu produktů vybraných značek, jejichž neustále se rozšiřující seznam najdete na mp.cz. Službu pořídíte exkluzivně na prodejnách Mobil Pohotovost.

Galaxy_S20_vs_S21

Dnes nejčtenější

.