Zavřít reklamu

Honor včera kromě nové smartphonové řady střední třídy Honor 50 představil také nová plně bezdrátová sluchátka Honor Earbuds 2 SE. Jde o první bezdrátová sluchátka, která čínský výrobce uvedl na scénu po svém osamostatnění se od Huawei.

Honor Earbuds 2 SE disponují dvojitými mikrofony pro podporu aktivního potlačení hluku pomocí AI. Podporují transparentní režim, který uživateli během komunikace tváří v tvář umožňuje poslouchat okolní svět bez nutnosti sluchátka sundávat.

Po stránce designu Honor Earbuds 2 SE již na první pohled připomínají sluchátka Huawei Freebuds 4i. Je tak pravděpodobné, že sluchátka Honoru byla ve vývoji ještě před prodejem společnosti (k němu došlo loni v listopadu). Jejich specifikace se rovněž podobají zmíněným sluchátkům Huawei – disponují 10mm dynamickými měniči, nízkou latencí, podporou standardu Bluetooth 5.2, baterií s kapacitou 55 mAh a nabíjecím pouzdrem s kapacitou 410 mAh.

Na jedno nabití sluchátka podle výrobce vydrží přehrávat hudbu až 10 hodin, přičemž v kombinaci s pouzdrem to má být až 32 hodin. Díky podpoře rychlého nabíjení je možné sluchátka po 10minutém nabíjení „naplnit“ až čtyřmi hodinami hudby. Při hraní se sluchátka automaticky přepnou do režimu nízké latence, aby byla zajištěna synchronizace zvuku a videa.

Honor Earbuds 2 SE vstoupí do prodeje 25. června a budou dostupná v černé a bílé barvě. Prodávat se budou za 469 jüanů (zhruba 1 550 korun). Na rozdíl od řady Honor 50 není jasné, jestli se dostanou mimo hranice Číny.

Dnes nejčtenější

.