Zavřít reklamu

Honor by měl již brzy představit nové telefony střední třídy X20 a X20 SE. Poté, co do éteru pronikl snímek zadní strany prvně zmíněného, nyní unikly fotografie druhého zmíněného – včetně přední strany.

Honor X20 SE má na fotografiích velký displej s tenkými rámečky (jen brada je poněkud výraznější) a uprostřed umístěným kruhovým průstřelem pro selfie kamerku. Zadní strana pak odhaluje vertikálně uspořádaný trojitý fotoaparát a atraktivní růžově zlatou barvu. Na dalším snímku můžeme vidět i neméně „sexy“ zelenou gradientní variantu.

V tuto chvíli není známo, jakými parametry bude telefon disponovat, již dříve však unikly údajné specifikace standardního modelu. Ten by měl do vínku dostat LCD displej s úhlopříčkou 6,7 palců, rozlišením FHD+ a 120Hz obnovovací frekvencí, čipset Snapdragon 778G, trojitý fotoaparát s hlavním 64MPx snímačem, podporu 5G sítí a baterii s kapacitou 4200 mAh a podporou 66W rychlého nabíjení. X20 SE by měl být v některých směrech „okleštěný“; o tom, jestli to bude v oblasti displeje, procesoru, baterie nebo jinde, však v tuto chvíli můžeme jen spekulovat. Jisté každopádně je, že jako standardní model bude mít služby Googlu.

X20 a X20 SE budou podle všeho představeny již velmi brzy, zřejmě v následujících dnech.

Dnes nejčtenější

.