Zavřít reklamu

Chráníte si svůj majetek pomocí IP kamer, nebo jen nechcete, aby vám Wi-Fi router po krátkém výpadku napájení zdlouhavě nabíhal? V obou případech můžete využít novinku UPS Eaton 3S Mini.

Zkratka UPS označuje zdroj nepřerušovaného napájení. Jde tedy o takovou chytřejší a výkonnější power banku, která se zapne až ve chvíli, kdy vypadne centrální napájení. Firma Eaton je v tomto ohledu odborníkem a nový model Eaton 3S Mini je perfektní zejména v kombinaci s malými chytrými spotřebiči, síťovými prvky a IP kamerami.

Eaton 3S Mini 1

Model Eaton 3S Mini omezuje výstupní proud a tak ochrání vaše připojené zařízení. Síťový prvek, kameru a podobné spotřebiče připojíte velice snadno pomocí čtyř typů výstupních konektorů, které naleznete v základním balení. UPS Eaton 3S Mini navíc disponuje čtveřicí výstupních napětí a zajišťuje tak maximální kompatibilitu. Připojení vám zabere pár vteřin a elegantní bílo černý vzhled samotného zdroje rozhodně nemusíte skrývat.

O zvolené úrovni výstupního napětí a zbývající kapacitě baterie vás informují přehledné diody na přední straně. Hlavním tahákem Eaton 3S Mini je ale samozřejmě baterie, která udrží připojené zařízení až několik hodin v provozu i po výpadku centrálního napájení. Výhody jsou neocenitelné. Vaše připojená IP kamera bude natáčet i ve chvíli, kdy vám v domě, případně firmě, vypadne proud. Tedy v okamžiku, kdy je objekt nejzranitelnější.

UPS ale nepatří jenom do firem. V chytré domácnosti poskytne Eaton 3S Mini záložní napájení a ochranu například Set-top boxu, Wi-Fi routeru, zabezpečovacímu systému, IP kameře a dalším menším zařízením. Takový restart Wi-Fi routeru při minutovém výpadku elektřiny zabere kolikrát i deset minut. S UPS na to můžete zapomenout a například při hraní na notebooku, či tabletu si krátkého výpadku napájení vůbec nevšimnete. Stále totiž budete připojeni přes vaši Wi-Fi napájenou pomocí UPS Eaton 3S mini. Ve výsledku tak tuto malou UPS ocení i hráči. Pro herní stroje má navíc Eaton v portfoliu i výkonnější modely.

Eaton 3S Mini 4

Zapojení UPS Eaton 3S Mini je navíc velmi jednoduché. Stačí vybrat výstupní konektor, výstupní napětí a propojit vaše zařízení s UPS. V případě přerušení dodávky proudu začne UPS Eaton 3S Mini dodávat energii z interní baterie. Baterii na to bude mít vždy připravenou a o postupném vybíjení vás informují LED diody.

UPS bohužel představuje často přehlíženou součást každé moderní domácnosti i firmy. Ve výsledku vám přitom nejen ušetří drahocenný čas, ale pomůže ochránit váš majetek. Obě tyto vlastnosti jsou přitom nesmírně důležité a u zařízení, která často musí běžet bez přestávky, výhod UPS využijete opravdu na maximum.

Dnes nejčtenější

.