Zavřít reklamu

Do éteru pronikly fotografie telefonu Xiaomi 12 (Xiaomi z názvu podle všeho vypustí „Mi“). Příliš toho však neukazují, jelikož smartphone zachycují v pouzdru. Snímky se objevily na čínské sociální síti Weibo.

Snad jediné, co lze z fotografií vypozorovat, je to, že Xiaomi 12 se zdá být oproti předchozím smartphonům čínského smartphonového giganta poněkud delší, což by mohlo naznačovat protáhlejší poměr stran. Možná to však dělá jen úhel záběru.

Xiaomi 12 podle dosavadních neoficiálních zpráv dostane do vínku LTPO displej s úhlopříčkou 6,8 palců, rozlišením 2K (1440 x 3200 px), 120Hz variabilní frekvencí a ultratenkými rámečky, keramická záda, chystaný vlajkový čipset Qualcommu Snapdragon 898, až 12 GB operační a až 512 GB vnitřní paměti, trojitý fotoaparát s rozlišením 50 MPx (dříve spekulovaný 200MPx hlavní fotoaparát se údajně týká modelu Ultra), přičemž třetí by měl mít periskopický teleobjektiv s až pětinásobným optickým zoomem, a baterii s kapacitou 5000 mAh a podporou superrychlého 120W nabíjení a 50W bezdrátového nabíjení.

Xiaomi 12 by měl být uveden na scénu již brzy, spekuluje se o konci listopadu nebo prosinci.

Dnes nejčtenější

.