Zavřít reklamu

Na čínské sociální síti Weibo se objevila fotografie zadního panelu chystané vlajkové lodi Xiaomi 12. Ukazuje obdélníkový fotomodul s obřím hlavním snímačem, pod nímž si našly místo dva menší.

Ve fotomodulu je ještě k vidění dvojitý LED blesk a mikrofon pro nahrávání zvuku. Pokud se vám design fotomodulu zdá povědomý, nemýlíte se, podobný dostal do vínku např. model Mi 10T.

Xiaomi 12 bude podle dostupných úniků disponovat LTPO displejem s úhlopříčkou 6,8 palců, rozlišením 2K (1440 x 3200 px), 120Hz variabilní obnovovací frekvencí a velmi tenkými rámečky, keramickými zády, nejnovějším vlajkovým čipsetem Qualcommu Snapdragon 8 Gen 1, až 12 GB operační a až 512 GB vnitřní paměti, hlavním 50MPx snímačem (fotosestavu by měl tvořit také teleobjektiv s 5x optickým zoomem) a baterií s kapacitou 5000 mAh a podporou superrychlého 120W nabíjení a 50W bezdrátového nabíjení.

Podle informací čínského leakera vystupujícího na sociální síti Weibo pod jménem Digital Chat Station bude řada Xiaomi 12 zahrnovat tři modely (dřívější spekulace hovořily o čtyřech – standardním, Lite, Pro a Ultra) a bude prý představena 28. prosince.

Dnes nejčtenější

.