Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud právě uvažujete nad pořízením bezdrátových sluchátek, pak pro vás máme skvělý tip. Senzačním kandidátem je model Niceboy HIVE Beans Black, který vám doslova nabídne spoustu muziky za málo peněz. Tato sluchátka se totiž vyznačují prvotřídním zvukem, dlouhodobou výdrží baterie a řadou dalších parádních vychytávek. Pojďme si na něj tedy společně posvítit.

HIVE Beans: Spousty muziky za málo peněz

Jak už jsme zmínili výše, HIVE Beans dokážou překvapit vysoce kvalitním zvukem. Model se totiž spoléhá na dva 10mm měniče v kombinaci s technologií MaxxBass, čímž sluchátka zajišťují křišťálově čistý zvuk v každé situaci. Významnou roli hraje i podpora kodeků AAC a SBC. Díky nim totiž sluchátka dokážou přenášet zvuk, aniž by ztrácel na své kvalitě. Samozřejmě kvalita zvuku není jedinou důležitou vlastností. V případě bezdrátových sluchátek hraje zcela zásadní roli výdrž baterie na jedno nabití. Ani v tomto směru vás sluchátka HIVE Beans Black rozhodně nezklamou. Na jedno nabití totiž vydrží hrát až 4 hodiny v kuse, zatímco v kombinaci s nabíjecím pouzdrem se zmiňovaná výdrž dokáže vyšplhat až na 20 hodin. Následně už jen pouzdro stačí dobít skrze USB-C konektor.

Bezdrátová sluchátka jsou skvělým pomocníkem. Nemusíte se totiž obtěžovat s žádnými kabely, přičemž navíc tak dokonce můžete ovládat i váš telefon. HIVE Beans totiž nabízejí podporu hlasových asistentů Siri a Google Assistant. Jednoduše se tak stačí dotknout samotných sluchátek a například telefonovat, ovládat hlasitost, přeskakovat skladby a podobně. To vše, aniž byste museli vytahovat váš iPhone z kapsy. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit funkci automatického připojení. Potěšit pak ještě dokážou dva samostatné mikrofony pro kvalitnější hovory, které tak dokážou snímat hlas z více stran a přenášet jej i v rušném prostředí. To nejlepší na Niceboy HIVE Beans Black je však jejich cena. Vyjdou vás totiž na pouhopouhých 999 Kč.

Sluchátka HIVE Beans Black zakoupíte za 999 Kč zde

Dnes nejčtenější

.