Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud právě uvažujete nad pořízením kvalitních sluchátek, pak pro vás máme skvělý tip. Vaší pozornosti by rozhodně neměl uniknout model HIVE Podsie 3, který vás dokáže překvapit nejen vysoce kvalitním zvukem, ale také řadou dalších skvělých funkcí, a dokonce také mobilní aplikací. Pojďme se proto společně podívat, co tato sluchátka vlastně všechno umí.

HIVE Podsie 3

Samozřejmě naprostým základem těchto sluchátek je kvalitní zvuk. Za ten vděčí vysoce kvalitním 8mm měničům, které jdou ruku v ruce podporou kodeku AAC a technologií Bluetooth 5.1. Při používání se tak můžete spolehnout na stabilní bezdrátový přenos zvuku, který nebude ničím rušen. Právě díky této kombinaci je taktéž kvalita na poměrně vysoké úrovni. Samozřejmě tato sluchátka jsou taktéž vybavena vestavěnými mikrofony. Díky tomu si s nimi můžete vyřídit například telefonní hovory, aniž byste vůbec museli vytáhnout váš telefon z kapsy. V takovém případě jednoduše stačí zvednout příchozí hovor stisknutím tlačítka. S pomocí tlačítek můžete mimo toho ovládat i hlasitost nebo přepínat skladby. Zároveň nechybí ani technologie pro potlačení okolního šumu. Můžete tedy počítat s tím, že vás druhá strana vždy uslyší bez jakýchkoliv rušivých elementů.

Aby toho nebylo málo, HIVE Podsie 3 mají dokonce i svou vlastní mobilní aplikaci. S její pomocí si můžete možnosti sluchátek ještě více personalizovat a například pomocí ekvalizéru nastavit zvuk tak, aby co možná nejlépe odpovídal vašim představám. Appku lze na druhou stranu použít i pro vyhledání sluchátek. Nechybí totiž mapa zobrazující poslední polohu, kde byla k telefonu připojena. V aplikaci pak ještě máte kontrolu nad stavem nabití. Z hlediska výdrže také jistojistě potěší skvělá výdrž v podobě 9,5 hodin, v kombinaci s nabíjecím pouzdrem až 25,5 hodin. Nabíjení pouzdra následně probíhá přes USB-C. Samozřejmostí je také odolnost vůči vodě a prachu dle stupně krytí IP54 či podpora hlasové asistentky Siri.

Jestliže tedy hledáte skutečně kvalitní bezdrátová sluchátka za nejlepší cenu, pak jsou Niceboy HIVE Podsie 3 skvělým kandidátem ke koupi. Tento model vás totiž vyjde jen na 1199 korun, což ze sluchátek dělá jeden z nejlepších modelů v poměru cena/výkon.

Sluchátka HIVE Podsie 3 zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.