Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nové Samsung Galaxy Watch5 jsou v prodeji teprve dva měsíce a ačkoli se jejich koupě v rámci předobjednávek vyplatila, tak nyní si je můžete pořídit obzvlášť výhodně. Při nákupu Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro totiž ušetříte až 2 000 Kč, a ještě k nim nově jako dárek získáte bezdrátová sluchátka Galaxy Buds Live.

Jak při koupi nejnovějších chytrých hodinek od Samsungu ušetřit až 2 tisíce? Stačí prodat jakékoli své starší zařízení. A nemusí jít jen o chytré hodinky, u Mobil Pohotovosti můžete nechat vykoupit i starší smartphone, tablet, notebook nebo dokonce herní konzoli. Právě díky tomu získáte bonus až 2 000 Kč, takže vás nové Galaxy Watch5 teď vyjdou absolutně nejlevněji. A nově navíc ke všem variantám dostanete dárek v podobě sluchátek Galaxy Buds Live.

Samsung_galaxy_watch5_sapphire

Pokud se tedy rozhodnete upgradovat z loňských Galaxy Watch4, pak vás nové Galaxy Watch5 vyjdou na pouhých 4 810 Kč, anebo jen na 198 Kč měsíčně. U Mobil Pohotovosti si totiž můžete doplatek rozdělit do 26 měsíčních splátek a docílit tak vůbec nejnižší splátky na trhu. A pokud byste měnili loňské Galaxy Watch4 Classic za nové Galaxy Watch5 Pro, vyjde vás novinka jen na 8 100 Kč, anebo 338 Kč měsíčně.

Ať už si vyberete jakýkoli model, a ať už budete chtít prodat kterékoli zařízení, svoji cenu snadno zjistíte v jednoduché kalkulačce na mp.cz/galaxywatch. Na základě vyplněných zařízení se okamžitě spočítá výsledná cena a také konečná výše měsíční splátky, včetně veškerých bonusů.

1520_794_Samsung_galaxy_watch5pro_blacktitanium_graytitanium

Dnes nejčtenější

.