Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Konečně tu máme dlouho vytoužený první prázdninový víkend a spolu s ním přichází i období, kdy máme většinou méně pracovních povinností a více volného času, v neposlední řadě také čas dovolených a krásného letního počasí, které přímo vybízí k venkovním aktivitám. A právě pro první měsíc prázdnin připravil Samsung společně se svým partnerem Mobil Pohotovost skvělou akci.

K jakýmkoliv hodinkám aktuální páté řady Galaxy Watch totiž dostanete sluchátka Galaxy Buds2 v hodnotě 3 tisíc zcela zdarma. Mobil Pohotovost navíc přidá bonus až 2 tisíce korun a k výkupní ceně vašeho stávajícího zařízení dalších 15 % navrch. Nejen, že výrazně ušetříte, ale posunete zážitek z ekosystému Samsung o další level výš.

2

EKOnomicky i EKOlogicky

Jak nakombinovat bonusy, abychom si zajistili tu nejnižší pořizovací cenu nových Samsung Watch? Tak například vrcholný topmodel Galaxy Watch 5 Pro LTE je nyní v akci za 9 490 Kč (původně 12 990 Kč). Pokud se rozhodnete prodat starší hodinky nebo třeba telefon, který už nepoužíváte, Mobil Pohotovost vám cenu těchto hodinek zlevní o další dva tisíce. To už jsme na cenovce 7 490 Kč za nejnabušenější profiverzi Samsung Watch. Navíc ji ještě sníží 15% bonus odvíjející se od výkupní ceny přístroje. A sluchátka Buds2 dostanete jako dárek. Ten si můžete nechat nebo jím třeba někoho obdarovat. To je prostě top!

Ceny Galaxy Watch s bonusem a sluchátky zdarma:

Výkupní cenu si jednoduše spočítáte na kalkulačce.

3

Dnes nejčtenější

.