Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nabídkou značky Niceboy se prohnalo slevové tornádo! Při příležitosti Black Friday do akce zavítala řada parádních produktů, které nyní pořídíte s až 30% slevami. Na své si přijde doopravdy každý. K dostání jsou totiž bezdrátová sluchátka, reproduktory či chytré hodinky. Pojďme se proto zaměřit na ty nejlepší produkty, které nyní pořídíte za bezkonkurenční ceny. S nákupem ale neotálejte. Black Friday totiž trvá pouze do 27. listopadu!

HIVE Pods 3 Ultra

Pořádné slevy se dočkala sluchátka HIVE Pods 3 Ultra. Tento oblíbený model si zakládá na vysoce kvalitním zvuku, který jde ruku v ruce s podporou pro oblíbené kodeky AAC a SBC. Důležitou roli hraje také moderní technologie Bluetooth 5.1 zajišťující bezchybný přenos zvuku s minimální latencí, což ocení hlavně vášniví hráči. Na ty se totiž rozhodně nezapomnělo – součástí je totiž i speciální gamingový režim pro ultrarychlý přenos zvuku, díky čemuž nikdy nebudete byť jen o sekundu pozadu.

V případě bezdrátových sluchátek hraje důležitou roli také jejich výdrž. HIVE Pods 3 Ultra na jedno nabití vydrží až 33 hodin. A když dojde šťáva? Pak rozhodně oceníte podporu rychlonabíjení, kdy za pouhých 5 minut získáte dostatek energie pro další 1,5 hodiny provozu. Celé to pak skvěle uzavírá odolnost vůči prachu a vodě dle stupně krytí IP55, podpora hlasových asistentů (Siri) či možnost kompletního nastavení prostřednictvím aplikace Niceboy ION. V té lze také vidět poslední známou polohu sluchátek či zkontrolovat stav nabití. HIVE Pods 3 Ultra jsou nyní k dostání s 20% slevou!

HIVE Pods 3 Ultra zakoupíte za 1 499 Kč 1 199 Kč zde

RAZE 3 Titan

Pokud hledáte kvalitní bezdrátový reproduktor, který se stane parťákem na jakékoliv cesty, zbystřete. V takovém případě by vaší pozornosti rozhodně neměl uniknout model RAZE 3 Titan s celkovým výkonem 50 W. Samozřejmostí je u něj čistý zvuk, který ještě vylepšuje technologie MaxxBass pro zvýraznění basových tónů. Kdyby náhodou jeden reproduktor nestačil, díky technologii True Wireless můžete propojit hned dva modely dohromady a získat tak dvojnásobný zvuk.

Tento model je ideálním parťákem na cesty. Nezalekne se totiž ani deště či party u bazénu, jelikož disponuje odolností vůči prachu a vodě dle stupně krytí IP67. Za zmínku také stojí solidní výdrž baterie. Reproduktor dokáže hrát až 15 hodin. Kdyby naopak došla baterie ve vašem telefonu, můžete tento model využít jako powerbanku a napájet z něj svůj iPhone. RAZE 3 Titan nyní pořídíte s 15% slevou!

RAZE 3 Titan zakoupíte za 1 999 Kč 1 699 Kč zde

WATCH GTR

Uvažujete nad pořízením kvalitních chytrých hodinek, ale nechcete za ně zbytečně utrácet několik tisíc? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, hodinky Niceboy WATCH GTR mohou být skvělým řešením. Jedná se o nejlepší model v poměru cena/výkon, který hned na první pohled překvapí prémiovým kovovým tělem a vysoce kvalitním 1,35“ AMOLED displejem. Dokonce nechybí ani funkce always-on. Hodinky vás následně budou informovat o každé příchozí notifikaci či hovoru, díky čemuž si můžete být jisti tím, že vám rozhodně nic neunikne.

Tyto hodinky jsou zároveň skvělým společníkem nejen na sport. Dokážou totiž detailně měřit sportovní výkon a zdravotní funkce. Konkrétně informují nejen o spálených kaloriích, ale také o srdečním tepu, krevním tlaku, saturaci kyslíku v krvi či o kvalitě vašeho spánku. O všech datech pak máte detailní přehled v rámci mobilní aplikace. Chytré hodinky Niceboy WATCH GTR jsou k dostání v černém a stříbrném provedení a nyní je pořídíte s parádní 20% slevou!

WATCH GTR zakoupíte za 2 499 Kč 1 999 Kč zde

PARTY Boss 200W

Před parádní slevou se neschoval ani oblíbený party reproduktor PARTY Boss 200W. Jedná se o skvělého společníka na nejrůznější sešlosti a večírky, který se postará o pořádné ozvučení jak doma, tak i na venku. O tom ostatně vypovídá jeho výkon dosahující 200 W. Pro navození co možná nejlepší atmosféry dokonce disponuje vlastními světelnými efekty, které reagují na rytmus přehrávané muziky.

K reproduktoru se můžete připojit bezdrátově přes Bluetooth, nebo využít 3,5mm jack kabel, USB či microSD kartu. Jeho součástí je také vlastní ekvalizér s dynamickými efekty pro vyladění zvuku, jako i 6,5mm jack konektor pro připojení mikrofonu či hudebního nástroje. Součástí balení je navíc i jeden bezdrátový mikrofon. Co se týče výdrže baterie, Party Boss 200W se dokáže na jedno nabití postarat o až 8 hodin zábavy. A pokud by jeden nestačil, stačí skrze technologii True Wireless propojit dva reproduktory dohromady, díky čemuž o zábavu nebudou ochuzeni ani vaši sousedi. Tento model je nyní k dostání s 23% slevou!

PARTY Boss 200W zakoupíte za 5 999 Kč 4 599 Kč zde

Nenechte si ujít Black Friday u Niceboy

Slevové tornádo se ale prohnalo napříč celou nabídkou Niceboy! Za akční ceny proto pořídíte i řadu dalších oblíbených produktů – výběr už je jen a pouze na vás. Jak už jsme ale zmínili hned v úvodu, s nákupem byste rozhodně neměli otálet. Slevová akce totiž platí do neděle 27. listopadu!

Dnes nejčtenější

.