Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Předvánoční nákupní období je v plném proudu a některé telefony jsou teď ještě výhodnější. Kupříkladu Samsung má své nejžádanější smartphony nejenom ve slevě, ale ještě k vybraným rozdává dárek v podobě chytrých hodinek. Pojďme se podívat na ty nejzajímavější kousky, jenž se aktuálně vyplatí.

Telefon + hodinky zdarma

Zdaleka nejvýhodnější je teď ohebný Galaxy Z Flip4, který teď může být váš jen za 22 990 Kč. Nižší cena je po uplatnění bonusu ve výši 3 500 korun, který získáte, pokud prodáte jakékoli starší zařízení a vyměníte ho právě za nový Samsung. Kromě bonusu ale teď ke Galaxy Z Flip4 získáte také jako dárek chytré hodinky Galaxy Watch5 (40mm) v hodnotě více než sedmi tisíc korun.

1520_794_Samsung_Galaxy_Z_Flip4_Galaxy_Watch5

Nižší ceny vlajkovek

O několik tisíc levnější jsou nově také vlajkové modely Samsungu. Sleva je promítnuta přímo do ceny, a tak Galaxy S22 je teď k mání už za necelých 19 tisíc. Největší sleva padla na nejnadupanější model Galaxy S22 Ultra, který teď koupíte až o 6 tisíc levněji. Jedině u Mobil Pohotovosti pak ke všem Samsungům dostanete ještě prodlouženou 3letou záruku zdarma, tedy dárek v hodnotě až pěti tisíc.

Nejpopulárnější model ještě levněji

Na závěr si zaslouží zmínku populární Galaxy A53 nyní jen za 8 689 Kč (původně 12 990 Kč). Telefon je aktuálně ve slevě a uvedenou ještě nižší cenovku získáte po uplatnění výkupního bonusu, tedy když vyměníte staré zařízení právě za nový Samsung. I zde můžete počítat s dárkem v podobě prodloužené 3leté záruky.

Samsung_Galaxy_S22_Ultra_colors

Dnes nejčtenější

.