Zavřít reklamu

Společnost Nothing rozjela skvělou akci nejen pro všechny zamilované. Stačí, když si u ní koupíte její první telefon s označení Phone (1) a dostanete k tomu TWS sluchátka Ear (stick) zcela zdarma.

Dokonalý pár – takto společnost vnadí na svou exkluzivní nabídku k příležitosti blížícího se dne všech zamilovaných, tedy Valentýna, který je už příští úterý 14. února. Na výběr máte ze všech barevných (bílá a černá) a paměťových variant Nothing telefonu, kdy si volíte nejen velikost interního úložiště (128 nebo 256 GB) ale také velikost paměti RAM (8 nebo 12 GB). Cena zařízení startuje na 11 999 Kč.

Za tuto cenu ale dostanete i sluchátka Nothing Ear (stick), které samostatně stojí 2 999 Kč. Ty zaujmou nejen kvalitou zpracování a reprodukcí hudby, ale také pouzdrem, ve kterém jsou uloženy. To má totiž tvar inspirovaný rtěnkou. Právě proto společnost zvolila tento dárek namísto svých prvních sluchátek Ear (1). Jejich cena je 3 599 Kč, jedná se ale už o špunty. Společnost doručuje i do České republiky, takže pokud vás nabídka oslovila, příliš neváhejte. Je platná jen do vyprodání zásob a najdete ji na stránkách Nothingu.

Dnes nejčtenější

.