Zavřít reklamu

Pokud patříte mezi majitele herní konzole Xbox a zároveň na vašem smartphonu používáte aplikaci Google Home, máme pro vás zajímavou zprávu. Společnost Microsoft totiž nedávno vydala aktualizaci pro své zmíněné konzole, v jejímž rámci získávají jejich majitelé ještě lepší možnosti ovládání.

Díky zmíněné aktualizaci budou moci majitelé herních konzolí Xbox ovládat své konzole vzdáleně ze svých smartphonů, a to pohodlně prostřednictvím aplikace Google Home. Dálkové ovládání pomocí aplikace Google Home je v současné chvíli k dispozici pro zařízení s operačním systémem Android TV a Google TV.

V rozhraní aplikace Google Home najdou majitelé kompatibilních zařízení po aktualizaci virtuální tlačítka pro zapnutí a vypnutí, navigaci zpět, návrat na domovskou obrazovku, nebo třeba pro snížení a zvýšení hlasitosti. Ve spodní části displeje se bude nacházet navigační dotykový panel a standardní tlačítka pro ovládání mediálního obsahu. Společnost Microsoft v souvislosti s aktualizací uvedla, že na této funkci spolupracovala se společností Google. Rozhraní s ovládacími prvky pro Xbox by se mělo v aplikaci Google Home objevit všem, kteří již aktualizovali operační systém. Jeho aktuální verze nese označení 10.0.22621.3446 (xb_flt_2302ni.230208-1530). Mezi další nové funkce, které se dnes objevily v rámci únorové aktualizace konzole Xbox, patří například možnost skrytí nebo naopak zobrazení herní grafiky na pozadí domovské obrazovky Xboxu nebo nové možnosti vypnutí konzole za účelem úspory energie.

Dnes nejčtenější

.