Zavřít reklamu

Společnost Nothing v posledních měsících zintenzivnila vývoj svého softwaru poté, co se z původního týmu pěti inženýrů rozšířila na sto zaměstnanců na plný úvazek, kteří se věnují vylepšování operačního systému Nothingu. Nejvýrazněji se to projevilo v beta programu Androidu 13 pro zatím jediný telefon společnost Nothing Phone (1). 

Dva měsíce to společnosti trvalo, než odladila svou nadstavbu Nothing OS 1.5, aby mohla dospět do stádia stabilní verze. Oznámili to uživatelé Redditu a Twitteru, kteří již obdrželi OTA aktualizaci se stabilním Androidem 13. Aktualizace se sice šíří postupně, ale napříč celým světem, i když se zdá, že beta testeři mají v tomto přednost.

Aktualizace pak zařízení přidává více než tucet nových vyzváněcích tónů a upozornění, které jsou koordinovány s osvětlením Glyph telefonu, a to díky zvukové knihovně Nothing Machines 2. K dispozici je nová aplikace Počasí, která se připojuje ke stávajícímu widgetu na domovské obrazovce a zobrazuje předpovědi AccuWeather ve stylu Nothingu, a aplikace Nothing X, která je nyní součástí OS, aby vám pomohla spravovat příslušenství značky Nothing, jako jsou TWS sluchátka Ear 1 a Ear Stick.

Když už mluvíme o příslušenství, po klepnutí na dlaždici Bluetooth na panelu rychlého nastavení najdete také jeho novou mini nabídku. Android 13 pak samozřejmě přináší ikony na domovské obrazovce s motivem Material You, vylepšená nastavení soukromí a podrobná oprávnění k médiím. K dispozici je také přepracovaná nabídka hlasitosti s podporou živého přepisu. 

Dnes nejčtenější

.