Zavřít reklamu

Chytré hodinky se těší ve světě čím dál tím větší popularitě, která bude navíc ještě zcela určitě nějaký ten pátek stoupat. Čínskému výrobci Huawei se však dle všeho zdá, že nynější pojetí smartwatch je nekomplexní a proto se rozhodl přijít s dosud nevídaným řešením. To nese název Watch Buds a jak již název napovídá, kombinuje v chytré hodinky se sluchátky. 

Huawei Watch Buds vypadají na první pohled jako klasické chytré hodinky, které nabízí standardní funkce v čele se zrcadlením notifikací, počítáním kroků, monitoringem srdeční aktivity či spánku a tak podobně. Ciferník tvořený dotykovým displejem lze nicméně z těla „vyklopit“, čímž se uživatelé dostanou k sluchátkům. Ta vypadají jako zcela standardní drobné špunty vybavené silikonovými náušníky a dle slov výrobce by měla nabídnou velmi slušnou zvukovou kvalitu. Hodinky je navíc neustále nabíjí, díky čemuž by tak měla mít stále dostatek energie na nějaké to přehrávání hudby. 

Bohužel, kromě základních technických specifikací už Huawei o novince neprozradil nic dalšího a netušíme tedy to, na kolik vyjdou, potažmo kdy dorazí na trh. Pokud se však toto řešení osvědčí, není vyloučeno, že budou Huawei Watch Buds do značné míry jakýmsi udavačem trendů, který budou následovat ostatní výrobci. 

Dnes nejčtenější

.