Zavřít reklamu

Již několik měsíců se na internetu objevují zprávy o chystaném smartphonu z dílny společnosti Google. Zatím nevydaná novinka by měla představovat konkurenci pro populární skládací Samsung Galaxy Z Fold. Podle dostupných zpráv by společnost Google mohla svou skládací novinku uvést na trh zhruba koncem tohoto roku. Už nyní se ale mluví o tom, že by Pixel Fold mohl oproti zmíněnému Samsungu Galaxy Z Fold nabídnout jednu nespornou výhodu.

Na internet již v minulosti unikly rendery Google Pixel Fold, stejně jako údajné specifikace a informace o výkonu, nově se objevily také zajímavé informace, týkající se hmotnosti zařízení. Podle těchto zpráv bude Google Pixel Fold těžší než Galaxy Z Fold 4. Další informací, která s tím zřejmě do jisté míry souvisí, je, že Pixel Fold bude mít větší baterii než jeho konkurenční protějšek od Samsungu. O velikosti baterie Google Pixel Fold sice nejsou k dispozici žádné konkrétnější údaje, podle redaktorů serveru 9to5Google by její kapacita neměla přesahovat 5000 mAh.

Hmotnost Galaxy Z Fold 4 je 263 gramů, zatímco například smartphone Microsoft Surface Duo váží 250 gramů a OPPO Find N2 237 gramů. V rozloženém stavu by měl Google Pixel Fold přejít automaticky do horizontálního zobrazení. Podle dostupných zpráv by měl být Google Pixel Fold osazený procesorem Tensor G2, měl by nabídnout 12GB RAM, a měl by být vybavený vrchním 6,19″ displejem a vnitřním 8″ displejem s obnovovací frekvencí 120Hz.

Dnes nejčtenější

.